A mesterszakács szerző – Daniel Green – nemzetközi sikerkönyvet alkotott: a fűszerek ötletdús és okos kombinálásával – a bazsalikomtól és a mentától a gyömbérig, a chiliig és a citromfűig – úgy bolondítja az egyszerűbb fogásokat is, hogy az ételek csodálatos ízekkel telítődnek, és észrevétlenül helyettesíti az ízfokozó, ám a koleszterinszintet emelő zsírokat. „Mesteri fogásokkal” csökkenti a tejszín és a vaj használatát is anélkül, hogy ez az ízek rovására menne. A kötet társszerzője Catherine Collins RD a londoni St. George Kórház vezetõ dietetikusa, Brit Dietetikus Társaság hivatalos szóvivője, aki állandó szereplője a különböző televízióműsoroknak.
Megjelenés: 2009 Méretek: 210x210 mm Oldalszám: 144 ISBN: 978-963-88275-2-4 Sorozat: Diétás szakácskönyvek |
|
||||||||
A szerzőkről
Daniel Green mesterszakács
Daniel Green túlsúlyos tizenéves volt, aki a fogyás érdekében megtanulta, hogyan készítsen ínycsiklandó és egyben egészséges ételeket magának. Megnyerte a Good Food magazin tévés mesterszakács versenyét, s azóta is elkötelezetten segít másoknak a helyes táplálkozás kialakításában. Távol-Keleti tanulmányútjai után lett az Egyesült Államokban az NBC tévétársaság házi mesterszakácsa. Számtalanszor szerepelt a BBC2 Saturday Kitchen és a UK Food tévécsatorna Good Food Live című műsorában, és közreműködik az amerikai Self magazin készítésében is.
Catherine Collins dietetikus
Catherine Collins RD a londoni St. George Kórház vezető dietetikusa. A Brit Dietetikus Társaság hivatalos szóvivőjeként gyakran közöl írásokat a The Times, az Observer és a Daily Mail című lapokban. Lelkes hozzáállása és elhivatottsága miatt a televíziós és rádióműsorok, mint a BBC Breakfast News, a Sky News és a BBC Radio 4 You and Yours című műsorának népszerű vendége.
A két szerző minden jól bevált, ízletes receptjét megosztja az olvasóval, hogy könnyen betartható legyen a koleszterinszintet csökkentő diéta.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK
Megjelenés: 2009 Méretek: 210x210 mm Oldalszám: 144 ISBN: 978-963-88275-2-4 Sorozat: Diétás szakácskönyvek |
|
||||||||