Paul Gayler: „Ez a könyv a mai világunkba illeszthető egészséges táplálkozással foglalkozik, csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk ötletdúsan, jó érzékkel és kellő gondossággal. Mindehhez segítségül hívom három évtized értékes tapasztalatát és a sok különböző ízvilágot, melyeket a világkörüli útjaim során ismertem meg." A következőkben néhány mintaoldalt adunk közre – ízelítőül. Jó étvágyat!
Megjelenés: 2009 Méretek: 210x210 mm Oldalszám: 160 ISBN: 978-963-88275-3-1 Sorozat: Diétás szakácskönyvek |
|
||||||||
A szerzőkről
Paul Gayler mesterszakács
Paul Gayler az előkelő és híres londoni Lanesborough hotel mesterszakácsa. Széles körben ismert, neves londoni éttermekben dolgozott, mint az Anton Mosimann vezette Dorchester. A népszerű Inigo Jones főszakácsaként bevezette az azóta elhíresült hétfogásos vegetáriánus menüt, a „Vegetáriánus Konyha Magasiskolájá”-t. Számos szakácskönyv szerzője, az „Év szakácskönyvírója” cím nyertese, és az André Simon Díj jelöltje. A BBC2 Saturday Kitchen és más neves tévéműsorok rendszeres vendége.
Jacqui Lynas dietetikus
Jacqui Lynas BSC RD Angliában jól ismert, vezető dietetikus, a táplálkozástudományon belül a szívbetegségekre szakosodott. East Sussexben a Conquest Kórház kardiológiai dietetikusa. A Heart UK táplálkozási tanácsadójaként, és kéthavi lapjuk, The Digest szerkesztőjeként is tevékenykedik. Angliában és más országokban is számos közleménye és könyve jelent meg.
A két szerző minden jól bevált, ízletes receptjét megosztja az olvasóval, hogy könnyen betartható legyen a szív-és érrendszeri betegeknek ajánlott diéta.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK
- Előszó >>
- Paul Gayler előszava >>
- A kiadó előszava >>
- Bevezetés >>
- Részletes tartalom >>
- Receptek >>
Megjelenés: 2009 Méretek: 210x210 mm Oldalszám: 160 ISBN: 978-963-88275-3-1 Sorozat: Diétás szakácskönyvek |
|
||||||||